Det er altid dejligt med en lille sød bid til en god kop kaffe.
Raw – brownie er sød, dejlig og så fyldig i smagen, at du får stillet den søde tand tilfreds med et lille stykke.
Raw-brownie kan opbevares på frost, og så skærer du små stykker af den, når trangen til sødt opstår.
Min raw – brownie er bl.a. lavet af friske dadler som er rige på fibre, B6 vitamin og magnesium. Så er der tilføjet cacaopulver og mørk chokolade som er rig på tryptofan, der omdannet til serotonin gør os i godt humør. Valnødderne indeholder omega 3 fedtsyrer som bla. er med til at opretholde en god hjernekemi……. så i små mængder, gerne efter træning…. er
Raw – brownie guf for både smagsløg, krop og psyke.
How to do….
- 10 friske skyllede dadler uden sten
- 1 spsk kokos olie
- 2 små spsk ren kakao pulver
- 10 -15 valnødder – grofthakkede
- ca 30 gram mørk chokolade – grofthakket
Blend dadler og kokosolie, rør/ælt cacao i. Rør valnødder og mørk chokolade i dadelmassen og form massen til en firkant ca 12 x 12 cm på et stykke bagepapir. Skub kanterne lige med en bred kniv.
Pak bagepapiret omkring massen, kom det hele i en plastpose og læg den på frost.
Når du har lyst til en lille sød bid, tager du massen ud af fryseren og skærer et par små raw-barer, som du kan drysse med kokosmel eller blendet Gojibær, så er de også gode for æstetikken.