En suppe med dampet fisk er altid skøn. Måske denne dejlige tomatsuppe kunne være en del af et påske måltid. Suppe og persilleolie kan laves i god tid og fisken skal kun have kort tid i ovnen.
Ca 1 kg. friske tomater
2 løg
1 – 2 rød peberfrugter
Ca 1 liter fond eller bouillon
1 dåse kokosmælk
2 – 3 spsk. mørk balsamico eddike
salt og peber
Rens, snit og svits alle grønsagerne i kokosolie i en stor gryde. Tilsæt fond/bouillon og lad simre i ca. 45 minutter. Blend og tilsæt eddike og kokosmælk. Smag til med salt og friskkværnet peber. Juster evt. konsistensen med fond/bouillon.
Fisk:
400 gram lys fisk uden ben
lidt olivenolie
salt
Læg fisken i et ildfast fad i et lag, kom en smule olivenolie henover og drys salt på. Sæt i ovn ved 180 grader og bag fisken til du kan skille fileterne med 2 gafler og du kan se fisken er gennembagt. Afhængig af fiskens tykkelse, tager det maks 5 – 10 minutter.
Persilleolie:
Skyl og afdryp en god håndfuld persille. Blend persillen med f.eks rapskimolie, jeg bruger stavblender i et højt blenderglas. Smag til med salt og evt. et fed presset hvidløg.