Hvis du har en lille rest quinoa, vil jeg anbefale dig at lave en mini pizza af resten. Jeg har valgt at komme revet gedeost på og servere med tomat spread som en lille appetizer. Også lækker i madpakken.
Du kan selvfølgelig komme lige det fyld på du drømmer om. Hvis du fordobler portionen og kommer godt med fyld på, vil jeg tro du har et måltid til 2 personer.
100 gram kogt quinoa
1 æg
1 presset fed hvidløg
1 tsk oregano
½ tsk. bagepulver
Ca 30 gram revet gedeost til at drysse over, når bunden har bagt i 15 minutter.
Rør det hele sammen, undtagen gedeost og bred det ud på et stykke bagepapir, du først har penslet med lidt olie. Tykkelse ca 1 – 1½ cm.
Bages ved 220 grader i ca 15 minutter, eller til kanterne er lysebrune.
Kom revet gedeost over og sæt pizzaen tilbage i oven og bag yderligere i ca. 5 minutter til osten er smeltet.
Opskriften på tomat spread.
Hvis du vil have bunden sprød, så lad den afkøle på en bagerist, inden du skærer den ud i passende stykker.