Blandingen af svitset kød med tomater og krydderier vendt med ost der smelter, får denne ret til at minde om …. pizza. Teenageren var vild med det og der er mange grønsager i sådan et måltid. Så sæt igang.
Mængden her passer til 2 personer:
- 1 stort løg i både
- 300 gram hakket høns eller kylling
- 1 stor tsk. kokosolie uden smag
- 1 – 2 fed hvidløg
- ½ – 1 rød peber i grove strimler
- ½ spidskål i fine strimler
- 2 – 3 tomater
- krydderier – jeg brugte frisk salvie og timian – tag hvad du har
- soya/tamari – jeg brugte miso udrørt i lidt vand
- salt & fris kværnet peber
- en god håndfuld revet ost – gem lidt til topping
- sprød salat eller ruccola som bund
Svits først løg og derefter kød 5 – 10 minutter i kokosolie. Tilsæt grønsagerne lidt efter lidt og lad det hele simre godt sammen. Smag til med soya, salt og peber. Vend ost i og server som portionsanretning med det samme på en bund af sprød salat, ruccola eller lignende. Top gerne med lidt ekstra revet ost på toppen.
Det er svært at få til at se smukt ud. Når det så også godt må gå lidt hurtigt….. så er dette altså looket.
Selv om grønsagerne ikke syner af meget er der alligevel mellem 400 – 500 gram grønsager i denne portion. Det er da meget godt.
Super hurtigt. Super lækkert.