Nogle vil kalde den en marengs dessert, andre vil kalde den en pavlova … jeg vil sige at kært barn har mange navne.
Uanset hvad du kalder den så er det en nem dessert, fredagshygge snack, til eftermiddagskaffe … eller noget helt fjerde.
Jeg ææælsker marengs og det er vældig heldigt, fordi de bliver bagt af bl.a. æggehvide og æggehvider har jeg til overs, når jeg har lavet mayonnaise af æggeblommerne. Nogle gange køber jeg også en æggehvider når jeg skal bage marengs, hvis jeg ikke lige har nogle klar.
Anyway … bag eller køb marengs … du behøver altså ikke at lave Mayo først 😅
Knus marengs let og fordel dem på nogle tallerkener.
Kom en bitter marmelade over, jeg brugte appelsinmarmelade med chilli. Du kan også bruge andre typer marmelade, f.eks. vil solbærmarmelade være lækker her.
Top med cremefraiche eller græsk yoghurt og grofthakket mørk chokolade.
Det var bare det … nemt ik’