Protein hapsere – gluten, sukker og mælkefri
Jeg er vild med at fejre. Stort og småt. I dag vil jeg fejre at jeg, langt om længe, har fået styr på familiens ferie økonomi. Det gør jeg med disse dejlige hapsere.
Inspireret af den meget smukke kogebog Green Kitchen Stories.
160 g græskarkerner
100 g kokosmel
130 g hampefrø
50 g chiafrø
Alle frø og kerner hakkes groft i foodprocessoren.
20 friske dadler (tag stenene ud)
1 dl. kokosolie
30 gram raw kakao
1 tsk. vanilie pulver
40 g glutenfri havregryn
Blend alle ingredienserne i foodprocessoren.
Bland de hakkede frø med dadelmasse og ælt det sammen.
Pres massen godt sammen i en form på ca. 30 x 20 cm beklædt med bagepapir. Stil formen i køleskabet.
Smelt en god mørk chokolade og fordel den over dadel/frø-massen. Lad chokoladen stivne let, og skær ud i mundrette stykker.
Opbevar på køl.