I vores familie er der Nutella på bordet når vi har ferie – noget det meste af familien ser frem til med jubel.
Selv om det ikke er ferie kan vi jo godt have noget sød, kakaosmagende, cremet lækkert chokoladepålæg på morgenbordet. Derfor får I opskriften på nemt og hurtigt chokolade smørepålæg, vi kan jo kalde det … mens vi venter på Nutellaen ….
- 8 friske dadler – hvis du har tørrede dadler så bruger du bare dem, men læg dem først i blød et par timer
- 2 spsk. nøddesmør – her har jeg brugt mandelsmør fordi det var hvad vi havde. Tænker at hasselnøddesmør vil smage godt her, peanutbutter kan også bruges
- 2 spsk. kakao
- 2 spsk. vand
Kom det hele i et blenderglas og blend det godt sammen med en stavblender.
Voila …. spis og nyd at du undgår tilsat sukker og vegetabilske olier af tvivlsom oprindelse.
Kan holde sig på køl i en uges tid, hvis det ikke er spist inden.
Nedenfor et billede af traditionel Nutella venligst udlånt fra Ekstrabladet. Link til deres artikel om Nutella her