Om foråret trænger jeg til friske, nye, sprøde grønsager, endnu inden grønsager er klar.
Det kan godt lade sig gøre at lave et fad fyldt med sprødt og grønt, så hver enkelt omkring bordet kan kreere sin egen salat.
Dette salatfad blev serveret til koteletter i fad, tilberedt i ovnen med tomater, stegte løg, basilikum og et skvis piskefløde.
Mens kødet simrer i ovnen, er der god til at kikke lidt på grønsagsskuffens indhold og kreere et dejligt stort fad med grønsager…… og resterne fra fadet …. de ryger i en bøtte til morgendagens frokost.
På dette fad byder jeg på: dampet grønne friske bønner og broccoli. Revet fennikel med citronsaft og lidt olie over, æble i tern, soltørrede tomater og solsikkefrø der har været sat i blød i nogle timer evt. hele dagen eller natten.
Det hele arrangeres smukt på et stort fad, gerne med en lille skål olie/eddike/senneps dressing, hvis man er til det.