Når resten af familien får pizza laver jeg også disse dejlige minipizzaer, da jeg ikke spiser gluten. For at gøre det nemt, får jeg stort set samme fyld som resten af familien. Når pizzaerne er bagt drypper jeg en god krydret, stærk hvidløgsolie hen over. Serveret med en fyldig salat er jeg i pizzahimlen.
Start med at lave disse fladbrød, måske har du allerede nogle fladbrød i fryseren. Jeg kan spise 4 fladbrød til et måltid. Lav nogle ekstra når du nu er i gang, de er også lækre i madpakken.
Top fladbrødene med:
- flåede tomater
- hakket oksekød
- revet ost, jeg brugte gedeost
- eller brug hvad du har af pølserester der egner sit til pizza i køleskabet
Smør fladbrødene med flåede tomater. Form lidt hakket oksekød som små kugler og læg dem på, drys med revet ost og bag i ovnen indtil osten er smeltet.
Server med salat og en god olivenolie rørt med en 3 -4 fed pressede, friske hvidløg. Minipizzaerne er også meget velegnede som fingermad før middagen, måske sammen med et glas rødvin.