Vores børn er efterhånden nået en alder, hvor de enten er meget lidt hjemme eller er flyttet hjemmefra.
Når vi kommer til sidst på ugen og det skal være nemt og lidt lækkert, kan vi hurtigt blive enige om at de voksne, som nu er alene hjemme, har lyst til et reje fad, der bliver til en reje mad.
Det går i al sin enkelthed ud på at vi tager hinanden i hånden og traver ud i verden, måske bare i Brugsen, for at købe rejer, lidt grønne salater og en flaske hvidvin.
Vel hjemme igen, arrangerer vi salaterne, noget lidt tungere grønt, måske en håndfuld bær og nogle nødder sammen med rejer og en god mayonnaise på et stort fad.
Her har jeg brugt iceberg, vårsalat, rød snackpeber, blåbær, hakket persille, gulerødder og et par citron både. Så er der selvfølgelig også rejer og mayonnaise og de skønneste peanuts, som er ristede og usaltede og hjembragt af en god veninde fra Egypten.
Så er der dømt tændte stearinlys og stof servietter. Manden i mit liv spiser hvidt brød, jeg spiser glutenfrit brød. Manden i mit liv drikker hvidvin jeg drikker vandkefir. Alle er glade og der er dømt voksenhygge.
God week-end.