Når det er morgen og brødskuffen er tom …. er det NU du skal prøve noget nyt.
Det er lækkert. Det er nemt. Det er glutenfrit og sprængfyldt med protein og mæthed.
Fra du tænder ovnen og begynder at finde ingredienserne frem, til du kan smøre dig et lækkert stykke brød går der maks 20 minutter.
…. og hvis du ikke har kokosfibre på lager, så tjek lige dit lokale supermarked…de fleste dagligvarebutikker har nemlig kokosfibre på hylderne.
5 æg
1 dl. vand
1 dl. kokosfibre
2 dl. solsikkekerner
1 lille tsk. salt
1 tsk. bagepulver – evt. vinstensbagepulver som er glutenfri
Blend det hele sammen. Glat massen ud på bagepapir, ca 1 cm tykt.
Bag ved 200 grader i 10 -12 minutter.
Lad afkøle på en bagerist, og skær brødet i passende stykker.
Opbevar på køl.
Tak til 42 Raw og Caroline Fibæk for inspiration.