Kurser i Karlas Køkken

Drømmer du om at …

  • lave lækre greenies fyldt med mæthed og energi
  • bage naturligt glutenfrit brød der smager forrygende
  • få flere grønsager på hverdags tallerkenen
  • har du brug for kærlig støtte til at få en kostplan til at fungere i din hverdag

Hvis du har helt andre ønsker så send mig en mail på dortheknudsen@msn.com  Jeg vil altid planlægge vores timer sammen efter lige netop det du har brug for at blive bedre til.

et kilo grønt om dagen juice ingredienserMåske har du været hos en behandler og fået en kostplan,  men du er aldrig rigtig kommet i mål ift. den praktiske implementering. Hvis dette er tilfældet kan jeg hjælpe dig i gang, så din nye livsstil kommer til at fungere i din hverdag.

Uanset dine ønsker vil det foregå i mit køkken, det tager ca 3 timer og der er kun en deltager, nemlig dig.

Du vil få fingrene i maden, blive inspireret og få smagt på og afprøvet forskellige nye råvarer.

Det er min erfaring at når vi skal have en ny slags mad på tallerkenen, er det meget nemmere når vi først har duftet til, smagt på og haft råvarerne i vores hænder.

Her fortæller jeg om min tilgang til grønsager og kærligheden til hverdagsmad. Du kan også se et lille udsnit af nogle timer i Karlas Køkken … og ja … “Mad ER nemt”.

 

Sorghumboller

Kontakt mig via mail dortheknudsen@msn.com  hvis du vil vide mere, eller vil lave en aftale om et tidspunkt der passer dig.

Skriv gerne i mailen hvad du vil inspireres til, så planlægger jeg dagen efter dine ønsker.

Prisen er 900,00 kr. som dækker undervisning i mindst 3 timer samt råvarer.

Medbring forklæde og meget gerne også nogle glas med låg i forskellige størrelser, så du kan få smagsprøver med hjem.

Granatæblekerner

 

Chiagrød med blåbær

Karlas Køkken er opkaldt efter ældste arving, som hedder Ditte Karla. Da hun var mindre, ønskede hun, at vi skulle lave et spisested som skulle opkaldes efter hende. Indtil videre er det ikke blevet til et spisested, men det er blevet vigtigt for mig at give mine praktiske erfaringer, viden og kærlighed til madlavning videre til andre, der også holder af god hverdagsmad.